Träffa teamet bakom Capfor

Bakgrund:

I Januari 2013 genomförde Tomas Blom det första Financial Life Planning mötet i Sverige, detta efter flera års utvecklings och översättnings arbete. Med mer än 25 års erfarenhet från finansbranschen kände Tomas Blom att ekonomisk rådgivning i sig är så viktig att den behöver kopplas fri från produkter och finansbranschens vinstintressen.    
Pengar har betydelse för oss i våra liv, och rådgivningen bör fokusera på hur var och en av oss ska hantera våra pengar och beslut kring dem i syfte att uppnå ekonomisk frihet. 

Tomas är bolagets VD & är vår Senior Financial Life Planner

Lär känna oss!

Kan vi vara något för dig? 
Ta kontakt med oss, genom mail eller telefon och boka ett kostnadsfritt möte. 
Upptäck hur annorlunda vi är jämfört med den vanliga rådgivningen du är van att möta.

Tomas Blom

Dagar fyllda med både kontorsarbete och möten med människor, är dagar jag mår som bäst. På listan över faktorer som ger mig energi hittar man bland annat "Värdeskapande", "Intuitiv" och "Analytisk" d v s en mix av både mjuka känslomässiga och hårda tekniska faktorer. En riktigt bra dag på jobbet är när jag inser att det arbete vi i teamet gjort skapat lugn & ro för någon, eller när vi med gemensam ansträngning lyckats hitta möjligheter för någon att uppnå det de verkligen önskar men inte riktigt vågat tro var möjligt.

Jag är Vänersborgare, gift, pappa till två vuxna killar och husse till två ShihTzuer. Även på hemmaplan mår jag bra av en blandning av aktiviteter... gärna en blandning mellan ett ordentligt pass på cykeln, lite fix med huset, en promenad med hundarna, äta god mat och bara slappa i soffan framför en bra TV-serie. Som en verklig "Anglofil" och musikälskare blir livet lite extra roligt när jag får lyssna på t ex "The Who" eller tillbringa någon dag i Storbritannien.

Klicka här för att komma till kontaktuppgifter


Nicklas Arvidson

Jag är försäkrings- och placeringsspecialist på Capfor.
Att analysera siffror och fakta, samt bistå våra kunder med jämförelser av olika ekonomiska alternativ, är något som jag får energi av.
Att få blanda detta analytiska arbete och möten med intressanta människor gör att jag trivs på jobbet. Jag vill med min erfarenhet och kunskap bidra till att våra kunder får den känsla av trygghet och lugn och ro som vi på Capfor tycker de förtjänar.

Jag bor i Uddevalla, gift och har två barn som är 15 respektive 20 år.
På fritiden umgås vi mycket med släkt och vänner. Jag gillar även att titta på tv-serier (soffan vintertid och hammocken sommartid). Det blir även en del pyssel med hus och trädgård som varvas med Padel tennis och badminton.
Jag är också en utpräglad kattmänniska så en mysstund med någon av våra två katter är alltid uppskattat.

Klicka här för att komma till kontaktuppgifter


Anders Andersson

Text kommer inom kort.


Joakim Dahlén

Jag har en drivkraft till att hjälpa människor.
Att ge stöd och vägledning, att finnas där som ett bollplank och en person man kan lita på. Det är viktigt för mig att de upplever ett stort värde av att jag varit en del i deras beslut. Min energi får jag när kunderna säger till mig hur tacksamma de är för hjälpen de fått. 

Jag bor i Trollhättan med fru och två grabbar på 8 & 12 år. 
Just nu aktiverar jag mig med Padel tennis och nyupptäckt veteran hockey.
Tidigare har jag sprungit 2 maraton (Berlin & Paris), cyklat, innebandy, spelat badminton och golfat. 
Har på senare tid fått smak på chili och odlingen, vilket innebär årliga chiliprovningar med grannar och kompisar.

Klicka här för att komma till kontaktuppgifter
  


Liselott Lind

Text kommer inom kort.

Personer vi samarbetar med

Michael Kay grundade företaget Financial Life Focus som har sin verksamhet i New York.

Han arbetar med människor som vill använda hans kunskap i det mesta som handlar om ekonomi. Människor som förstår betydelsen av att hitta balans och vill göra den resan. Michael byggde ett team vars expertis och arbetssätt kompletterar varandra fullt ut. 
"I första hand är vi bara människor, i andra hand rådgivare"

Mia Ingelström är civilekonomen som gjorde ett aktivt val när hon lämnade ekorrhjulet för att resa jorden runt med sin familj i ett år. Därefter sa hon upp sig för att lära andra att ta kontroll över sin ekonomi och vad som krävs för att våga göra aktiva val och förändringar i livet. Hon är experten på privatekonomi som med enkla och handfasta verktyg inspirerar dig att ta första steget mot ekonomisk kontroll!

Malin Sjöström är jurist med kandidat examen från Uppsala Universitet 2015, men var klar med juristutbildningen redan 2003.

Hon har arbetat med familjejuridik och arvsrätt främst här i Tvåstad sedan 2003, då hon började sin juristkarriär på Swedbanks Juristbyrå och senare P Blixt Juridik (numera Verahill).

Under sommaren 2019 startade Malin Hermida Familjejuridik AB, som har kontor i Trollhättan.